Фирма Stegu, е известна европейска марка предлагаща на своите клиенти широка гама от облицовки и декоративен камък, с всяка година увеличавайки асортимента с нови елементи: декоративни елементи, градински аксесоари, панели от естествена дървесина – Wood Collection и аксесоари за строителна химия. От малка семейна фирма пълна с енергия и страст за създаване, а станала глобална марка, която все още черпи от традиционните ценности и върху тях гради потенциала си.
През повече от 20 години фирма Stegu създава продукти, вдъхновени от природата, използвайки единствено естествен трошляк и багрила, постоянно усъвършенствайки дизайна и производствените методи. Богата оферта на фирма Stegu впечатлява със своето разнообразие и стил и е причина за това, че продуктите Stegu са много подходящи като елемент за оборудване на сгради и техните интериори, придавайки неповторим характер. Солидна художествена подготовка и грижа към детайла са особено забележими в ексклузивната продуктова линия на Stegu с име Character (www.character.pl), създадена с мисъл за изключителни интериори, с представителен характер.
Фирма Stegu разполага с един от най-модерните заводи на света, произвеждащи декоративни и облицовъчни плочки. Широкитя асортимент на Stegu е достъпен например в най-големите вериги строителни супермаркети като в Полша, така и извън границите като например HAGEBAU, HELLWEG, OBI в Германия, CASTORAMA, BRICODEPOT, LEROY MERLIN във Франция, BYGGMAX в Швеция, OBI в Унгария, SENUKU в Литва и в други точки в Италия, Чехия, Словакия, Австрия и Румъния.